Cryptocurrency vokser 300% i 2020 og overstiger Bitcoin

Adopsjon av kryptovaluta har vært mye høyere enn de viktigste i markedet, ifølge en studie.

I følge en nylig studie overstiger allerede en kryptovaluta som vokser 300% av antall teknologier, Bitcoin og Ethereum. Denne saken viser absolutt at ikke alt er priset i markedet for digital valuta.

Dette er fordi den såkalte Tether (USDT) er en valuta som svinger veldig lite i verdi. Dollarstøttet og utstedt av iFinex, Tether er kryptovalutaen som kan representere dollaren.

Det vil si at det er en kryptovaluta assosiert med verdens viktigste valuta i dag, også kalt stablecoin. De siste årene har disse kryptovalutamodellene blitt vanlige blant handelsmenn.

I tillegg er de mye brukt for de som ønsker å betale, men ikke ønsker å bekymre seg for variasjoner.

Cryptocurrency vokser 300% i løpet av året og overstiger sine viktigste markedskonkurrenter

Ikke alle kryptovalutaer er som Bitcoin, den første som dukker opp i den digitale verdenen. Med en innovativ og desentralisert teknologi er Bitcoin fortsatt den viktigste aktøren i kryptovalutamarkedet i dag.

Prisen på Bitcoin er imidlertid kjent for sin sterke svingning, som kommer fra tilbudet og markedets etterspørsel. Andre kryptovalutaer, som for eksempel Ethereum, følger også den samme filosofien som Bitcoin.

Det er verdt å nevne at Bitcoin og Ethereum er de to viktigste kryptovalutaene i dag. Imidlertid har Tether, den tredje største i markedsverdi, utmerket seg på et grunnleggende punkt i denne teknologien: adopsjon.

I følge en fersk studie fra LongHash sier analytiker Joe Wang at Tether foretrekkes i 2020. Ifølge Wang vokser kryptovalutaen 300% i bruk av teknologien av brukere av sektoren.

Ved å overgå til og med Ripple i markedsverdi, har Tether et viktig år i sin historie. Denne kryptovalutaen er imidlertid ikke desentralisert som Bitcoin, og verdien er praktisk talt fast. Likevel viser det at brukerne ikke er opptatt av dette.
Med USD 16 milliarder i markedsverdi vokser etterspørselen med fremvoksende markeder og derivater

Tether utsteder sine USDT-tokens på forskjellige kryptovaluta-nettverk. Denne prosessen, ifølge Wang, hjelper Tether til å redusere kostnadene i utslippet. I dag utstedes de fleste USDT-er på Ethereum-nettverket og deretter på Tron.

Men den viktigste adopsjonen av Tether har blitt sett i fremvoksende markeder. I følge LongHash er de tre beste landene som bruker Tether i dag Ukraina, Russland og Venezuela.

I disse landene, i tillegg til å være en utvekslingsmekanisme, kan Tether brukes som en butikk av verdi. Det er verdt å nevne at sammenlignet med 2019 hadde Tether en todelt vekst.

I tillegg kommer en stor del av adopsjonen av Tether fra handel med derivater i meglerfirmaer. Plattformer som FTX og Binance Futures har sett utbredt bruk av USDT-relaterte produkter.

Til tross for at Tether er den viktigste i dag, er valutaen fylt med risiko. Siden det ikke er desentralisert, har iFinex, selskapet som gjennomfører utstedelsen, blitt saksøkt av USA.

Selv med noen stallmynt som konkurrenter, som DAI og USDC, er Tether fortsatt den viktigste. I følge LongHash er det ingen større konkurrenttrussel for USDT i dag.

Til slutt økte Bitcoin-adopsjonen med 85% (YTD / 2020), og henger etter Ethereum, som vokste med 213%. I 2020 viser Tether at kryptokurver ikke bare er pris, men brukervennlighet og adopsjon.