Litecoin: en enklere gruveløsning på Bitcoin

Gruvedrift LTC eller annen kryptovaluta er en spenning for folk som liker å løse matematiske problemer. Kryptovaluta er en konsekvens av den teknologiske verden.

Det er ingenting som kan være mer spennende enn å delta i verden av det innovative digitale tokenet. Støtten til kryptosaken oppfyller fordi kryptovalutaer har potensial til å hjelpe ikke-bank og erstatte reservevaluta, som er sårbar for inflasjon.

Mange steder som Latin-Amerika har problemer med å finne fysiske banker og må håndtere korrupsjon fra regjeringene som stjeler fra dem. Crypto er en løsning på mange problemer.

Relaterte innlegg
Prediksjon for Litecoin-pris: LTC kan falle mot $ 65, analytiker
Hvor endelig er Bitcoin?
De forskjellige måtene du kan bruke Ethereum for å tjene penger på
Hvordan Ripple mister myntidentiteten

Det er mange måter å støtte kryptobevegelsen ved å investere i den, publisere den, men gruvedrift for noen er den mest tilfredsstillende, selv om det er noen vanskeligheter. Virkeligheten med gruvedrift er at det ikke er en billig operasjon, da det krever at du skaffer deg programvare i de fleste tilfeller og bruker penger på strøm.

Måten blockchain er for hver mynt bestemmer hvilke maskiner som må kjøpes for at gruvedrift skal skje og hvor mye energi de bruker.

Bevis på arbeid

Litecoin er lett enklere enn Bitcoin, og det er energi og kostnadseffektivt. Litecoin ligner på Bitcoin når det gjelder teknologi og pengepolitikk.

Litecoin og Bitcoin er også like fordi de begge bruker bevis på arbeid. Bevis på arbeid er ment å være et enklere system, da det gjør det vanskelig for endring av blockchain.

Hash
Litecoin og Bitcoin er forskjellige fordi LTC bruker gruvealgoritmen Scrypt, som er en enkel måte for brukere å generere hashes. Bitcoin bruker SHA-256. En hash er en enveis kryptografisk algoritme på en dataklump, så et datasett vil returnere en hash.

Maskinvare

Maskinvaren for å utvinne LTC er også lett tilgjengelig og rimeligere. Evnen til å utvinne Litecoin kan gjøres via en datamaskin ved hjelp av den sentrale prosessorenheten (CPU).

Tidlig i Litecoin-reisen kunne Bitcoin bli utvunnet ved hjelp av CPU, men innen 2011 tvang konkurransen folk til å bruke en grafikkbehandlingsenhet (GPU). Ettersom konkurransen fortsetter å øke for dem begge, blir Bitcoin nå utvunnet gjennom ASIC, mens det er mer fornuftig for Litecoin å bli utvunnet gjennom GPU, noe som gjør det til det billigere alternativet.

LTC vil fortsette å være det enkleste alternativet fordi det alltid vil ha mindre konkurranse enn Bitcoin, da det ikke er i nærheten av like populært.

Energi
Litecoin bruker også langt mindre energi enn Bitcoin, noe som gjør det mer praktisk. Bitcoin-gruvearbeidere i Kina må ofte flytte for å finne billigere energi når energiprisene går opp.

Bitcoins bruker over 30 Terrawattimer (TWh) per år, noe som er det samme som Serbia og Danmark årlig. Litecoin er raskere enn Bitcoin og bruker mindre enn halvparten av energien som Bitcoin gjør.

Litecoin ble designet for å være et lettere alternativ til Bitcoin, og mynten har absolutt oppnådd det. Litecoin er en lettere mynt å bryte på grunn av programvaren den bruker og måten den er designet på, og energien den bruker.

For alle som ønsker å starte gruvedrift, er gruvedrift Litecoin den beste måten å begynne.